Main Page Sitemap

Djurens vänner uppsala

7.30-09.30 17-19, sön helgd. Vi efterlyser fina djurfoton till vår hemsida. Vi har kontakter med myndigheter, veterinärer och andra djurskyddsorganisationer m fl i frågor som rör djurskydd. Läs mer genom att klicka er in på "Katastrofhjälp fåglar och vilts"


Read more

Underhållning stockholm

Här finns guider till nöjen, sevärdheter och attraktioner, men även information om allt ifrån lokaltrafik till stadens bästa shoppingområden. Boka den här glamourösa upplevelsen där du får hjälp av en makeupstylist att lyfta fram din unika stil för att


Read more

Halvvägs mellan stockholm och göteborg

Om du kör med, gPS är koordinaterna: Latitud: 58,3241, Longitud: 14,726572, tåg. Vad sägs om pannkakor med god sylt till? Tack vare det centrala läget är det väldigt enkelt att ta sig hit med kollektivtrafiken. Resan från Göteborg


Read more

Referera harvard umeå


referera harvard umeå

att du gör tydliga hänvisningar till dina källor. Office of the Provost, Harvard University (2009). Följ eventuella instruktioner från din lärare eller handledare. En del källor kan sakna information om utgivningsår/uppdateringsår. Det här gäller vare sig du citerar en källa direkt eller om du refererar den med dina egna ord. Biography in the Exeter Bulletin Morison, Samuel Eliot. Den önskade byggnadens viktigaste egenskap är att den ska vara modern (ordet används sju gånger) och man poängterar att nya byggnader som uppförts i Stockholm på senare tid saknar just denna egenskap. Även i ett sådant fall måste du tydligt ange vad du hänvisar till. Sidnummer skrivs ut där det är tillämpbart.



referera harvard umeå

Om möjligt uppge konstnärens namn och samling: Turner, Joseph. Harvard, källhänvisning är en hänvisning till en källa i den löpande texten. I denna variant av Harvardsystemet består källhänvisningen av en författares efternamn följt av utgivningsår och sidnummer. Harvard är det vanligaste referenssystemet som används inom SLU.

Gud Fader på Himmelsbågen fotografi. Fossum, Skantz och Katzeff (1997, 25-31) menar. Vad tycker du om Harvardguiden? Enligt Tillväxtverket (2010) minskar arbetslösheten. Bilder och fotografier som du själv inte skapat för ditt arbete eller som inte omfattas av Creative Commons eller på annat sätt är fria att användas, omfattas av upphovsrätten och kräver upphovsrättsinnehavarens tillstånd för publicering. Om upphovspersonen för bilden/figuren är någon annan än författaren, ska upphovspersonens namn stå under bilden/figuren. Eller, nilsson (2010, 40) redogör för, källa med två eller tre författare (Fossum, Skantz och Katzeff 1997, 25-31) eller. Modell: (Författarnamn/motsv årtal, kapitel eller avsnitt (om relevant minuter:sekunder) För långa filer kan tidsstämpeln utökas till timmar:minuter:sekunder Exempel: (Pettersson 2010, kap. Sidnummer skrivs ut där det är tillämpbart. I dessa fall kan du skapa en bild/figurförteckning som bilaga till referenslistan.

referera harvard umeå


Sitemap