Main Page Sitemap

Sigtunapartiet samling för sigtuna

Frihetstiden (17191772) Genom 1719 års regeringsform och 1723 års riksdagsordning fick ständernas representanter utökad makt, och ett första svenskt partisystem hattar och mössor etablerades. Vissa tidiga organisationer som Frisinnade landsföreningen är dock föregångare i egentlig mening. När systemet med


Read more

Göteborg airtport transfer

"TUI Airways UK adds various Nordic routes in S18". That airport was closed down in winter because of large reconstruction needs, meaning an increase of traffic on Landvetter of almost a million annual passengers. Retrieved 25 December 2016.


Read more

Konsultbyrå malmö

I get to sneak around at night with a flash torch, whispering to the ghosts of artists long dead and creating scurrilous connections between the work of those still living. HG: What project are you most proud of, and


Read more

Itslearning lunde skole


itslearning lunde skole

også da, ingen tvil om det. . Nå er det bare dager igjen til gongongen lyder, men likevel tid til å fullføre med klassen.

Det vil si; elevene gjorde det, men vi i Kikora er skikkelig stolte over hva vi har fått til sammen med dem og deres engasjerte lærere over hele landet. Håper å se dere der! I MatteMaraton er det nærmest juks å ikke samarbeide. Tallet er således ikke noe mål, men et bevis på at vi har nådd målet: Å få flere til å jobbe mer med matte på tider av døgnet og på en tid av året hvor mye annet kjemper om elevenes oppmerksomhet. Med MatteMaraton har vi snudd opp ned på konkurranseelementet. Antall løste oppgaver er neppe den beste parameteren på læringsutbytte, men de siste årene har jeg likevel merket en klar holdningsendring. Ja, selv om dere ikke er i gang. Og vi liker å skryte av både oss og dem.

Her skal man snakke matte, få hjelp og hjelpe andre. Dessuten bidrar gjentatte møter med faguttrykk til at også begrepene sitter bedre. Husk at i år trekker vi ikke vinnere til landsfinalen. Utfordre noen på facebook! Målgruppesymboler, grunnskole 1-7, grunnskole 5-10, videregående skole, lærerutdanning.


Sitemap