Main Page Sitemap

Paddan göteborg barnvagn

Har ni inte varit här - kan vi varmt rekommendera att ni går hit. Finns lekplatser för barnen och självklart kan ni ta med er egen picknickkorg och sitta ned i gröngräset. För de minsta barnen presenteras olika event


Read more

Göteborg innerstaden öppettider

Planen är att hela området ska bli en inkluderande, grön och dynamisk del. Flanera längs de första två och spana in svenska varumärken som Tiger of Sweden och Filippa K, men även charmiga småbutiker inom allt från inredning och


Read more

Hotell stockholm utsikt

Med buss 1 kommer du från eller till Centralen på ca 10 minuter. Sedan dess har hon bevarats för eftervärlden. Och visst är den härlig - Sveriges huvudstad. Mitt i city finns hotellen At Six, Hobo och den


Read more

Världskulturmuseet göteborg konferens


världskulturmuseet göteborg konferens

på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. Världskulturmuseet har fyra seminarierum, ett auditorium och sin stora trappa som utgör museets kärna. Villa Odinslund Carlsbergsgatan 10-14 GÖteborg Tel: Visa mer Hemsida Skicka bokningförfrågan Café Kronhuset Oakley's Gourmet Varité Oakley's är showrestaurangen för dig som älskar god mat och spektakulär underhållning.

Konferens och Event Världskulturmuseetvärldskulturmuseet göteborg konferens

Museets ljusa och moderna arkitektur erbjuder fantastiska möjligheter att skräddarsy event, alltifrån den stora mässan till det lilla mötet.
Museet har 4 mindre konferenslokaler med plats för mellan 20 och 63 personer samt en hörsal Studion med plats för 116 personer i biosittning.
Hos oss möter du världen.
Världskulturmuseet är en mötesplats med tankeväckande utställningar och program om spännande och aktuella frågor i världen omkring oss.
Standard avbokningspolicy Definitioner En konferens är när lokaler tillhandahålls med eller utan förtäring, för konferens, möte och/eller festvåningsbeställning.

Här finns också en stor eventhall med lobby för de större mötena. Ostindiefararen Eriksberg Pir Fyra 2 GÖteborg Visa mer Hemsida Skicka bokningförfrågan Strike Bowling juridiska fakulteten lund öppettider Göteborg Vi på Strike Co kan erbjuda dig och ditt sällskap ett komplett konferenserbjudande med bowling. Till knutpunkten Korsvägen tar du dig enkelt med spårvagn, buss eller flygbuss. Aktiviteterna/underhållning är guidning på världskulturmuseet och/eller universeum, MusikQuiz med trudadurer eller band. Palace Göteborg, södra Hamngatan 2, gÖteborg, tel.

Radhus örgryte göteborg till salu
Göteborgs längsta spårvagnslinje


Sitemap